Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاظم احمدیان (رییس انجمن صنفی کارگری ساختمانی بنایان شهریار) در گفتگو با خبرنگار ایلنا، اظهار داشت: وزارت کار با راه‌اندازی سایت سامانه رفاهی که با هدف احراز اشتغال کارگران صنعت ساختمان ازسوی انجمن‌های صنفی کارگری ساختمانی بنا شده است، در حال حاضر با کمرنگ کردن نقش صنفی انجمن‌ها، مدت زمان احراز اشتغال کارگران ساختمانی را به بیش از یکسال افزایش داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با انتقاد از اینکه شعب تامین اجتماعی هر ۳ تا ۶ ماه یکبار با قطع بیمه اجتماعی کارگران ساختمانی، آنان را به منظور احراز اشتغال به دفاتر کارگزاری‌های خود روانه می‌کند، تصریح کرد: متن ماده ۱۸ قانون بهبود مستمر محیط  کسب وکار مسئولیت مستقیم شناسایی هویت شغلی کارگران ساختمانی را به تشکلات صنفی کارگری واگذار کرده و رفتار وزارت کار و سازمان تامین اجتماعی در این رابطه نقض آشکار قانون است.

احمدیان با عنوان اینکه مسئولین وزارت کار سایت سامانه رفاهی را به بهانه افزایش مسئولیت انجمن‌ها برای احراز اشتغال کارگران ساختمانی راه‌اندازی کردند، در ادامه افزود: درحال حاضر با این سامانه نقش صنفی انجمن‌های کارگری صنعت ساختمان بسیار گمرنگ شده است.

این فعال کارگری؛  اداره کل بیمه‌های اجتماعی وزارت کار را مسئول سایت سامانه رفاهی عنوان کرد و از وزیر کار خواست به مشکلات مهم کارگران و انجمن‌های صنفی کارگری ازجمله ساختمانی رسیدگی کند.

رییس انجمن صنفی کارگران ساختمانی بنایان شهریار با بیان اینکه کانون کارگری ساختمانی کشور در این رابطه سکوت کرده است، در پایان افزود: سکوت مسئولان کانون کارگری ساختمانی کشور در ارتباط با موضوعات و مشکلات صنفی، عمل نکردن به تکلیف قانونی است و ما به این موضوع اعتراض داریم.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۳۸۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جامعه کارگری باید مورد تکریم و احترام قرار گیرد

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله سید محمدعلی آل‌هاشم ظهر یکشنبه در مراسم گرامیداشت روز جهانی کار و کارگر و تجلیل از منتخبان اظهار کرد: نگاه اسلام به کارگر، نگاه قدرشناسانه است ولی نگاه نظام‌های سرمایه‌داری به کارگران نگاه بهره‌گیرانه و استثمارگرانه می‌باشد.

وی با تاکید بر اینکه جامعه کارگری باید مورد تکریم و احترام قرار گیرد، افزود: این احترام باید تنها مختص یک روز در سال نباشد بلکه در طول سال این تکریم باید صورت پذیرد. کار و کارگر باید به یک ارزش جاری تبدیل شود و همه خود را به معنای واقعی مدیون کارگر بدانند.

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه ارزشمندی کارگر در مرحله اول ناشی از کار است، خاطرنشان کرد: جهش تولید با مشارکت مردم که توسط مقام معظم رهبری به‌عنوان شعار سال جدید نامگذاری شده است بدون تلاش کارگران امکان‌پذیر نیست.

وی ادامه داد: دولت و مجلس برای بهبود کسب و کار توان مضاعف را به‌کار گیرند و برای تحقق این امر شعار کافی نیست و کارگران انتظار دارند اقدام عملی رخ دهد. تأمین امنیت شغلی جز مسائل مهم جامعه کارگری است و حقوق و مزایای کارگر متناسب با شرایط اقتصادی باید در نظر گرفته شود.

آیت‌الله آل‌هاشم با بیان اینکه معیشت یکی از دغدغه‌های جامعه کارگری است، تصریح کرد: باید به تأمین مسکن کارگران و ساماندهی قراردادهای کار توجهی بیشتری کرد. کارگر و کارفرما ۲ بال پرواز هستند که دولت و مجلس باید با سیاست‌گذاری درست رابطه منصفانه بین این ۲ بال را ایجاد کند.

کد خبر 6097648

دیگر خبرها

  • اختصاص بخشی از ظرفیت مسکن ملی برای کارگران
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • ۸۰ درصد جمعیت اصفهان جزو جامعه کارگری هستند
  • برگزاری جشن کارگری شهرداری سمنان با نام «سپاس کارگر»
  • حق مسکن کارگران ۲ برابر می‌شود؟
  • خانه‌دار شدن کارگران واجد شرایط استان یزد با تسهیلات ارزان قیمت
  • جامعه کارگری باید مورد تکریم و احترام قرار گیرد
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • چهار هزار و ۶۰۰ کارگر ساختمانی قم تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند
  • کارکرد انتقادی فیلم‌های مستند کمرنگ شده است