Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گفته نایب رییس کانون انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی ۸۵۰ هزار نفر از کارگران ساختمانی هم اکنون در حال بیمه‌پردازی هستند و ۱۳۵ هزار نفر به دلیل عدم تمایل به بیمه و یا تغییر شغل برای ثبت نام مراجعه نکردند.

هادی ساداتی، درباره آخرین وضعیت ثبت‌نام کارگران ساختمانی در سامانه رفاه ایرانیان، گفت: در مورد بیمه کارگران ساختمانی خیلی از شهرستان‌ها و استان‌ها مشکلاتی را داشتند و گلایه می‌کردند که سهمیه به ما تخصیص داده نمی‌شود و ما با آمارگیری از سامانه ثبت‌نام و پایش کارگران ساختمانی وزارت کار که اطلاعات کارگران و نحوه ورود و مسایل بیمه‌ای را چک می‌کند، متوجه شدیم که ۱۹۵ هزار نفر از کارگران ساختمانی که از دوره‌های قبل بیمه‌پردازی می‌کردند، بنا به دلایلی نتوانستند حق بیمه‌های خود را به مدت طولانی بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، وی ادامه داد: این عده طبق بررسی‌های به عمل آمده به مشکلاتی برخوردند و از چرخه کار حذف شدند، یک عده محدودی بازنشسته شده، عده‌ای تغییر شغل داده و برخی هم مایل به بیمه پردازی نبودند و بیش از ۱۵۰ هزار نفر از آن‌ها هم در طرح شناسایی از چرخه کار حذف شده بودند که آمار بیمه پردازیشان به عنوان مختومه اعلام شد ولی آمار کلی آن‌ها بر اساس یک میلیون و ۲۰۰ هزار سهمیه کشوری موجود است که استخراج کردیم.

نایب رییس کانون انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی افزود: از وزیر کار و سازمان تامین اجتماعی خواسته‌ایم تا ۱۹۵ هزار نفر سهمیه حذف شده از چرخه کار را به ما اختصاص بدهند تا بر اساس آن کارگران را معرفی کنیم و قول مساعد هم گرفته‌ایم که امیدواریم در هفته کارگر دستورالعملش صادر شود تا بتوانیم بیمه این تعداد کارگر ساختمانی را به نتیجه برسانیم.

ساداتی ادامه داد: در بسیاری از استان‌ها بیش از ۱۳۵ هزار سهمیه مانده و مصرف شده نیست که در حال پیگیری هستیم تا این استان‌ها سهمیه‌ها را راکد نگذارند و کارگران را وارد چرخه بیمه‌پردازی کنند.

وی دلیل راکد ماندن برخی سهمیه‌ها را به ساختار اداری سازمان تامین اجتماعی مرتبط دانست و گفت: متاسفانه یک عده از کارگرانی که ثبت نام کردند و به دنبال گرفتن عکس و آزمایش خود رفتند، دیگر بازنگشتند و زمان برای تکمیل مدارک و اطلاعاتشان طولانی شده که همانطور که گفتم ممکن است یا تغییر شغل داده باشند یا تمایلی به بیمه پردازی نداشته باشند و لذا مراجعه نکرده‌اند.

نایب رییس کانون انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی افزود: این عده بیشتر کسانی هستند که از سالهای قبل ثبت‌نام کردند و اسم و اطلاعاتشان در پرتال سازمان تامین اجتماعی وارد شده است ولی بیمه پردازیشان را شروع نکرده و پیگیر پرونده خود هم نشدند لذا از نظر ما سهمیه راکد مانده هستند و ما درخواست کردیم که برگشت داده شوند.

وزارت کار در راستای ساماندهی کارگران ساختمانی با راه اندازی سامانه خدمات رفاهی ایرانیان به نشانی www.samanehrefah.ir ، از تمام کارگران ساختمانی اعم از بیمه و فاقد بیمه خواسته تا به منظور بهره‌مندی از مزایای بیمه اجتماعی در این سامانه ثبت نام کنند.

برابر اعلام وزارت کار، هرگونه خدمات حمایتی و بیمه‌ای به کارگران ساختمانی تنها به کسانی ارائه خواهد شد که در این سامانه ثبت نام کرده باشند.

سامانه پالایش بیمه کارگران ساختمانی در ابتدا در چهار استان کشور به شکل آزمایشی فعالیت خود را آغاز کرد ولی با مصوبه آذرماه سال ۱۳۹۵ کارگروه قانون رفع موانع اجرای بیمه کارگران ساختمانی، فعالیت آن سراسری شد.

در حال حاضر حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار کارگر ساختمانی در سطح کشور فعالیت می‌کنند که بر اساس آمارها حدود ۸۵۰ هزار نفر از آنها تحت پوشش بیمه تامین‌ اجتماعی قرار دارند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: چک سازمان تامین اجتماعی تامین اجتماعی پالایش استان کشور قانون پوشش بیمه بیمه کارگران ساختمانی بیمه کارگری بیمه اجتماعی سامانه خدمات رفاهی ایرانیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۲۳۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی طبق قانون افزایش یافته است

وزیر کار گفت: حقوق بازنشستگان کشوری طبق قانون افزایش یافت؛ برای بازنشستگان تامین اجتماعی هم براساس مصوبه شورای عالی کار، ابلاغ و احکام اصلاح شدند و از این ماه به مرور پرداخت خواهند شد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، سیدصولت مرتضوی وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره اصلاح حقوق کارگران، اظهار کرد: چه کسی گفته سه‌جانبه‌گرایی در حقوق کارگران باید حذف شود؟ تحت هیچ شرایطی سه‌جانبه‌گرایی حذف نمی‌شود. موضوعی را نمایندگان کارگران مطرح می‌کردند که اساساً در طول دوران، جانب کارفرمایان از سوی شورای عالی‌کار گرفته می‌شود و ما گفتیم به‌خاطر اینکه چنین شبهه‌ای پیش نیاید، خیلی بهتر است که کار را به مجلس بسپاریم که نمایندگان آحاد مردم آنجا حضور دارند و تعداد قابل‌توجهی از نمایندگان نیز کارگر هستند و راحت‌تر می‌توانند نیازها را بررسی کنند.

تصویب افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی وی افزود: در جلسه قبل گفتم که در روز کارگر برخی نمایندگان کارگران از رئیس‌جمهور درخواست کردند وزیر کار از پیشنهادی که داده است عدول کند. رئیس‌جمهور به من اشاره‌ای کرد که آن را دستور تلقی کردم و موضوع اصلاح ماده 41 قانون کار را از دستور کار خارج کردیم. حداقل حقوق و دستمزد را در شورای عالی کار تصویب کردیم و تغییری در حداقل حقوق و دستمزد ایجاد نمی‌شود و برای سال آینده تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد.

وزیر کار اظهار داشت: حقوق بازنشستگان کشوری طبق قانون افزایش یافت؛ برای بازنشستگان تامین اجتماعی هم براساس مصوبه شورای عالی کار، ابلاغ و احکام اصلاح شدند و از این ماه به مرور پرداخت خواهند شد.

مرتضوی با اشاره به اقدامات وزارت کار برای ایجاد اشتغال، گفت: سال قبل حدود 300 هزار کارجو در سامانه مربوطه ثبت‌نام کردند که تعداد قابل‌توجهی از آنان با همین سامانه جذب بازار کار شدند. کارخانه‌ها و کارفرمایان هم در آن سامانه ثبت‌نام کردند که متأسفانه متناسب با نیاز آنان نتوانستیم کارگران را هدایت کنیم و کارگران نخواستند که در آن مشاغل حضور پیدا کنند. امسال هدف‌گذاری افزایش یافته است و روی 400 هزار نفر هدف‌گذاری کردیم که امیدواریم بتوانیم آن را محقق کنیم.

وی با تاکید بر اینکه سیاست دولت این است که طرح کالابرگ تداوم پیدا کند، یادآور شد: لازم است ارزیابی مقدماتی از عملکرد سه‌ماهه داشته باشیم و گردش کاری را تنظیم کنیم و حتماً در مراجع تصمیم‌گیری بررسی شود. آنچه من اطلاع دارم این است که سیاست دولت به طور اجمالی تداوم این طرح است.

وزیر کار گفت: دهک‌بندی‌های یارانه قابل‌اصلاح است و سامانه‌ پایگاه رفاه ایرانیان شاخص‌هایی برای دهک‌بندی‌ها تعریف کرده و امکان دارد کسی از دهک چهار به دهک پنج ارتقا یابد و بالعکس. این سامانه همواره قابل بروزرسانی است و هر شش ماه یکبار بازآفرینی و دهک‌بندی‌ها اصلاح می‌شود. اگر کسی به دهک‌بندی‌ای اعتراض دارد می‌تواند از طریق سامانه‌های متعدد این اقدام را انجام دهد تا نتایج بررسی به او اعلام شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مرتضوی: حداقل دستمزد کارگران تغییر نمی‌کند
  • بیمه و مسکن از مهمترین دغدغه‌های کارگران است و باید دولت نسبت به آن اقدام جدی کند
  • حداقل دستمزد کارگران تغییر نمی‌کند
  • ایران در حوزه صادرات توانمندی‌های فناوری در تراز بین المللی قرار گرفته است
  • حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی طبق قانون افزایش یافته است
  • سهم ۴درصد بیمه مشاغل سخت و زیان آور کارگران شهرداری پرداخت شود
  • اهمیت کارگر و اثر کار و تولید در اقتصاد بر کسی پوشیده نیست
  • ۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند
  • جشنواره کن در کما
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد